Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

www.liisanblogi.net

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kirjailija on pitänyt kirjaan liittyvää Liisanblogia ajalla 18.5.2006-28.2.2007.
Kun lukioon siirtyvän Liisa Virtasen vanhemmat ilmoittavat muuttavansa vuodeksi Ruotsiin, joutuu Liisa vaikean valinnan eteen. Ruotsinkieltä inhoavana hän ei halua muuttaa Uppsalaan pikkuveljien hoitajaksi, mutta ei hän halua jäädä kotiinkaan rasittavan mumminsa vahdittavaksi. Lopulta Liisa muistaa isänsä veljen ja siskot, joita on hädin tuskin tavannutkaan. Kutsu käy ja Liisa muuttaa menevien Virtasten sisarusten luokse Big Cityyn.

Uusi koti, uudet sukulaiset, uusi koulu ja uudet ystävät. Liisan elämä on aikamoisessa myllerryksessä ja tuntojaan hän purkaa blogissaan. Hän saa paljon kommentteja, mutta nikkien taakse tuntuu kätkeytyvän paljon tutuntuntuisia henkilöitä - mutta keitä?
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Nykypäivän runotyttö seikkailee nettiblogien maailmassa

Liisa Virtanen haaveilee tähteydestä – ala vain on vielä hakusessa. Muu perhe muuttaa Ruotsiin, mutta koska Liisa ei tahdo lähteä mukaan, edessä on lukiopaikka Big Cityssä, erikoisten sukulaisten hoivissa. Liisa rakastaa kirjoittamista,ja kun uusissa kuvioissa riittää sulattelemista, hän purkaa ajatuksiaan omassa blogissaan. Blogia lukee ja kommentoi säännöllisesti pieni joukko ihmisiä, esimerkiksi hentomielinen Miss Nasu sekä Murikka,joka on nimensä mukaisesti jästipäiden kingi. Liisa on tunnistavinaan nimimerkkien takaa koulusta tuttuja tyyppejä, mutta vähitellen käy hyvin selväksi, että netissä kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää...
(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Kustantaja