Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Steven

Tyyppi
sarjakuva-albumit
kuvaus
Steven on poika, joka aina sanoo "ei"! Hän ei koskaan kasva isoksi eikä koskaan käy koulussa. Hän on täysipäiväinen sarjakuvahahmo.
Doug Allenin Steven saattaa hyvinkin olla maailman vihaisin sarjakuva. Sen anarkistisessa maailmassa annetaan kyytiä kaikille sarjakuvan perinteille, pienet pojat kiroilevat, söpöt sivuhahmot saavat maistaa haulikkoa, eikä kukaan ole turvassa.

Hulvattoman hauska Steven ei kunnioita ketään, eikä mitään!

Kauan ennen South Parkia Doug Allenin piirtämä ja kirjoittama Steven kohelsi ja kiroili amerikkalaisten viikkolehtien sivuilla. Vajaassa kahdessakymmenessä vuodessa strippi on ehtinyt nousta varsinaiseen kulttimaineeseen Yhdysvalloissa, ja nyt tämä rääväsuinen, alkoholisoitunut ja murhanhimoinen sarjakuvakakara saapuu viimein Suomeen! Tule mukaan seuraamaan, miten Steven käy kesäleirillä potkimassa isosia nivusiin, ampuu kaikki sarjan sivuhahmot ja kohtaa kaktuksen, jolle kelpaa ravinnoksi vain olut!
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Ilmestymisaika
Sivumäärä
64
Kieli
Kääntäjä