Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kiven voima

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Revontulitallilaisten seikkailu jatkuu tällä kertaa tuntureiden juurella. Kallioiden maaperä halkeaa omituisessa maanjäristyksessä, joka sinkoaa kivenmurikoita ympäriinsä. Vera päättää mennä tutkimaan luolaa, joka tunturin halkeamasta avautuu. Kun hän on päässyt vuoren sisään, alkaa kallio järistä hänen ympärillään. Kivet putoilevat, ja koko luola tuntuu romahtavan hänen niskaansa. Uloskäynti tukkeutuu ja Vera jää vangiksi luolaan.

Vera ei kuitenkaan ole yksin vuoren sisällä. Samassa pulassa on myös joukko turisteja, jotka ovat olleet tutustumassa vuoren uumenissa sijaitsevaan kaivokseen. Tunnelma kaupungissa ja Revontulitallilla on painostava. Åse ja Andrea pelkäävät onnettomuuden liittyvän Maanaliseen. Ovatko vainajat murtamassa maailmojen välisen rajan?

Kiven voima on jännittävä sekoitus hevosseikkailua, samanismia, supervoimia ja ihmissuhdekiemuroita. Se on jatkoa Liekkien lahjalle (2006), Jäiden salaisuudelle (2006) ja Tuulen tielle (2007). Hevoshulluja houkuttelevassa ruotsalaissarjassa manga-sarjakuvajaksot täydentävät tavallista romaanikerrontaa erikoisella tavalla.

(BTJ)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

168

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

143

Kustantaja

Kieli

Sarjamerkintä