Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

47 ruusua

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Tarina perhesalaisuuksista ja poikkeuksellisesta rakkaudesta

Kun Peter Sheridanin isä kuolee, hänen haudalleen ilmestyy neljäkymmentäseitsemän ruusua. Ne ovat Doris- nimiseltä naiselta, joka tutustui Sheridanin isään 1940-luvun puolivälissä ja piti tähän yhteyttä neljäkymmentäseitsemän vuotta. Peter oli lapsuudessaan tutustunut naiseen ja tämän tyttäreen, mutta nyt häntä alkaa ihmetyttää, millainen suhde naisella oli hänen isäänsä.
Peter matkustaa Englantiin tapaamaan Dorista. Hän kuulee vuosien takaisista tapahtumista myös äidiltään ja tädiltään. Tarinoista alkaa kutoutua erikoinen rakkauskertomus ja kolmiodraama, joka nostaa Peterin mieleen yhä uusia kysymyksiä. Naiko hänen isänsä vaimonsa vastentahtoisesti? Oliko Doris hänen todellinen rakkautensa? Ja kuka on Doriksen tyttären isä?

47 ruusua on irlantilaisen Peter Sheridanin hellä ja lämmin sukellus menneisyyteen, vanhempiensa nuoruuteen ja perheensä vaiheikkaiseen elämään. 47 ruusussa paljastetaan nekin salaisuudet, jotka jäivät kertomatta Sheridanin ensimmäisessä muistelmateoksessa Nuoruuteni Dublin (2000).
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

muistelma

Ilmestymisaika

Sivumäärä

275

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä