Välituntirakkautta

Tyyppi

novellikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kuinka monta päivää tai välituntia voi välituntirakkaus kestää? Miten täydellisen epäonninen päivä voi muuttua täydelliseksi? Miten onnistuvat treffit, joille koko luokka änkeää mukaan? Mitä tapahtuu seinäruusulle, kun häntä vihdoin haetaan tanssimaan välituntidiskossa? Hyvän onnen maskotti katoaa, mutta tuottaa silti onnea.

Tapahtumapaikkoina ovat koulun käytävät, luokat, koulunpiha ja ruokala. Viehättävä kokoelma sisältää 13 kertomusta ihastumisista, kaihoisista katseista ja ystävystymisestä. Teos on selkokielinen.

(Tuija Lassila/ Sanojen aika)


Sisältää kertomukset Välituntirakkautta ; Rakkausviestit ; Samasta lasista kahdella pillillä ; Täydellinen päivä ; Seinäruusu ; Nonparellit ; Sydänsuruja vai tuplatreffit ; Koulun kuuluisin pari ; Kummaa rakkautta ; Hyvän onnen maskotti ; Täytekakkua ja jääpalloa ; Ystävänpäivän tapaaminen ; Sinnikäs ihailija.

- - -

Koulumaailmaan sijoittuvat tarinat kuvaavat nuorille tuttuja tilanteita. Kaikki kaivertavat sydämiä pulpettiin. Tunnit kuluvat haaveillessa. Kuinka pitkään välituntirakkaus kestää? Uskaltaako seinäruusu lähteä diskoon?

Tittamari Marttisen kolmetoista herkkää ja värikästä tarinaa kuvaavat nuorten ensi-ihastumista, haaveita, sydänsuruja ja ystävyyttä. Aiju Salmisen hauskat kuvat täydentävät novelien tunnelmaa.


Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

(Pieni karhu)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

13 tarinaa rakkaudesta

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

64

Kustantaja

Kieli