Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Avain

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Aikavartio-trilogian jännittävä loppuhuipennus

Aikavartio on todella suurissa vaikeuksissa: profetian ilmoittama viimeinen taistelu lähestyy vääjäämättä, ja Kaaos-järjestö on päättänyt tuhota nimetyt lopullisesti. Aikavartiolle elintärkeän asekammion avain on kateissa, ja se on löydettävä pian, sillä muuten Kaaoksen valtavat armeijat ovat ylivoimaisia. Vartion jäseniä lisäksi kalvaa ja heikentää tieto siitä, että heidän joukossaan on petturi.

Matt on profetian ennustama johtaja, jonka on määrä viedä nimetyt ratkaisevaan taisteluun. Mutta miten se voi onnistua, kun hän ei luota itseensä eikä usko omaan asemaansa? Rochelle joutuu hänkin kamppailemaan ja voittamaan muiden luottamuksen, sillä petturin leima on sitkeässä. Jokaisella nimetyllä on lisäksi omat murheensa, jotka vaikeuttavat yhteisymmärryksen löytymistä.

Kun tilanne käy sietämättömäksi ja vihollinen hyökkää, pystyvätkö nimetyt karistamaan keskinäiset kaunansa ja toteuttamaan heille säädetyt tehtävät? Onko heidän otettava vastaan myös kohtalo, jonka profetia on langettanut?

Avain vie Marianne Curleyn Aikavartio-trilogian henkeäsalpaavaan päätökseen. Se on tarina, jossa jokaisen on taisteltava täysin sydämin ja empimättä asiansa puolesta.

(Tammi)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Nimi

Ilmestymisaika

Sivumäärä

487

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä