Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Etsiväkerho Hurrikaani ja hohdon saalistajat

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Etsiväkerho Hurrikaani eli Jesse, Jenni, Karoliina ja Matias ovat löytäneet toiminnalleen uuden tukikohdan. Aurajuusto-Anitan ullakolta on nimittäin täydellinen näköyhteys epäilyttävän rehtori Pukinparran kotitaloon. Ahkeran kiikaroinnin tuloksena kerholaiset saavatkin uusia vihjeitä Pukinparran petollisista aikeista.

Pihlakylän koulussa nelikon elämää sekoittaa uusi englanninopettaja, valkoisiin pukeutuva Rebekka Glow. Lähes kaikki tuntuvat ihailevan hurmaavaa opettajaa, mutta Jenni uskoo tämän vihaavan häntä. Kun Glow vielä viihtyy turhan hyvin liikunnanopettaja Atte Viiman kanssa, hän kerää itselleen enemmänkin vihamiehiä koulun sisältä.

Tämänkertainen seikkailu pääsee vauhtiin koulun kevätretkellä, joka vie hurrikaanikerholaiset edesmenneen taiteilija Leimun linnamaiseen kartanoon. Siellä heille selviää kiehtova salaisuus: tyhjä huone odottaa taiteilijan arvokkainta maalausta, jota ei ole koskaan löydetty. Etsiväkerholaisten onnistuu livahtaa kartanon suljettuun torniin, josta paljastuu lisää arvoituksia. Kun kaikki mysteerit vielä alkavat kietoutua yhteen, Etsiväkerho Hurrikaanilla on edessään historiansa mutkikkain ja vaarallisin tehtävä!

Etsiväkerho Hurrikaani ja hohdon saalistajat jatkaa neljän etsivänuoren huimia ja hauskoja seikkailuja. Mukana on lisäksi koko joukko tuttuja hahmoja kuten Aurajuusto- Anita, Atte Viima ja opettaja Haapaniemi.
(Tammi)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

179

Kustantaja