Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Polttavaa hiekkaa : Kuumat yöt

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

1. osa Polttavaa hiekkaa: takakansiteksti
Rosemary Rogersin kirjoista on otettu miljoonapainoksia Amerikassa. Ne edustavat kokonaan uuta, entistä aistillisempaa tyyliä naisten viihteessä.
Ginny Brandon on nuori ja kaunis, älykäs ja tulinen. Hän matkustaa Ranskasta Amerikkaan senaattori-isänsä luo ja joutuu elämänsä seikkailuun. Steve Morgan on kova, mutta puoleensavetävä mies, joka pääsee Ginnyä niin lähelle kuin mies voi päästä kesyttääkseen hänet. Kohtalo vie Ginnyn New Orleansin sensuellista ilmapiiristä juonien täyttämän Meksikon häikäisevään loistoon ja matkalla Ginny joutuu kokemaan intohimon huiput ja syvyydet ja muuttumaan hienostotytöstä karaistuneeksi ja kiihkeäksi naiseksi.

2. osa Kuumat yöt: takakansiteksti
Menestyskirjailija Rosemary Rogers jatkaa kuvaustaan Ginny Brandonin ja Steve Morganin myrskyisistä vaiheista. Romaani on paitsi kiihkeä rakkaustarina myös mainio ajankuvaus Meksikon valtataistelusta ja keisarin hovin sisäisistä juonitteluista.
Ginny Brandonista tulee vastahakoisen Steve Morganin aviovaimo. Mutta se ei merkitse rauhallisen elämän alkua, sillä jo hääyönä vallankumouksellinen Steve joutuu pakenemaan keisari Maximilianin miehiä. Myös Ginny joutuu kokemaan kovia ja pelastuttuaan täpärästi nöyryyttävältä kohtalolta aloittaa sensaatiomaisen kurtisaaniuransa Mexico Cityn ja hovin kauneimpana naisena. Mutta etelän kuumina ja kaihoisina öinä Ginny huomaa, että hänen intohimonsa Steve Morganiin on muuttunut rakkaudeksi, niin voimakkaaksi, että hän on valmis uhraamaan miehen vuoksi mitä tahansa – jopa elämänsä.
Alkuteos Sweet savage love julk. suomeksi kahdessa osassa: Polttavaa hiekkaa ja Kuumat yöt. - 1. p. 1976
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

325

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

272

Kustantaja

Kääntäjä