Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuoleman ikuistama

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Yksi New Yorkin kuuluisimpia huippumalleja on murhattu pikkutunneille jatkuneiden pirskeiden päätteeksi. Kaunis Pandora oli tottunut saamaan kaiken mitä halusi – myös toisen naisen miehen. Nyt Pandora on menettänyt kasvonsa, pöyristyttävän kirjaimellisesti.

Eve Dallasin sydän kylmenee, kun pääepäillyksi nimetään Mavis, hänen rakas ystävättärensä, ammatiltaan kappakalaulajatar. Eve uskoo Mavisin viattomuuteen, sillä kaikkihan tietävät, ettei Mavis tappaisi kärpästäkään. Mutta Eve ei osaa aavistaa, että muodin kimaltaviin kulisseihin kätkeytyy huumehöyryinen todellisuus. Kaikki on kaupan maailmassa, joka palvoo sokeasti nuoruutta ja kauneutta. On vain sovittava hinnasta ja maksettava mitä pyydetään.

Kuoleman ikuistama on kolmas osa supersuositussa Eve Dallas -sarjassa, joka kertoo kolmekymppisestä naispoliisista tulevaisuuden New Yorkissa. Sitoutumiskammoinen Eve on vihdoinkin vastannut myöntävästi miesystävänsä Roarken kosintaan, vaikka painajaiset vaivaavat häntä yhä. Hääpäiväkin on lyöty lukkoon, ja se lähestyy uhkaavasti. Onneksi tiedossa on kunnon polttarit...
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

331

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

425

Kääntäjä

Sarjamerkintä