Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Unelmista totta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Oikeita naisia, oikeaa ystävyyttä, oikeita unelmia

Emma, Leonie ja Hannah, kolme hyvin erilaista naista, tapaavat sattumalta lomamatkalla Egyptissä. He ystävystyvät heti ja huomaavat pian, että vaikka heidän tarinansa poikkeavat kovasti toisistaan, jokaisella on oma salainen unelmansa.

Emma on onnellisesti naimisissa, mutta häntä vaivaa pakkomielle nimeltä vauvakuume. Lasta ei ole kuulunut kolmen vuoden yrityksistä huolimatta. Emma ei haluaisi vatvoa pettymystään, mutta kun ystäväperheet muuttuvat lapsiperheiksi, Emman elämästä katoavat elämänilo ja nauru.

Leonie on kolmen teini-ikäisen lapsen eronnut yksinhuoltajaäiti - omasta tahdostaan. Avioliitossaan hän ei koskaan kokenut aitoa rakkautta, vaikka kaipasi sitä koko ajan, ja kaipaa edelleen. Mutta voiko lehti-ilmoituksella löytää miehen, joka kykenee suuriin tunteisiin?

Hannah on jäänyt kuin nalli kalliolle kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. Uraan keskittyminen päättyy, kun Hannah tapaa upean näyttelijämiehen nimeltä Felix. Hän yrittää karistaa miehen kannoiltaan, sillä hänestä Felix on epäluotettava, niin kuin kaikki miehet. Sinnikäs Felix palaa kuitenkin hänen luokseen kerta toisensa jälkeen ja lopulta kosii. Hannah on onnensa kukkuloilla – kunnes huomaa olevansa nalkissa eli raskaana.

Miten käy kolmikon unelmien? Ystävykset päättävät, että haaveista voi tehdä totta vain tukemalla toisiaan.
(Gummerus)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

669

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä