Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuuleeko kukaan?

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Anna Walsh makaa pahoin loukkaantuneena vanhempiensa sohvalla Dublinissa. Hänen mielessään on vain yksi ajatus – päästä takaisin New Yorkiin. New Yorkissa ovat hänen ystävänsä, Maailman Paras Työpaikka™ sekä se kaikkein tärkein, hänen miehensä Aidan. Mutta mikään Annan elämässä ei ole enää niin yksinkertaista… Paluuta Manhattanille hankaloittavat Annan sekä fyysiset että henkiset arvet ja se tosiseikka, että Aidan on tehnyt katoamistempun.
Onko Annan aika siirtyä eteenpäin, ja pystyykö hän siihen? Järisyttävä paljastus Aidanin menneisyydestä antaa Annalle ajattelemisen aihetta ja muuttaa hänen elämänsä lopullisesti.
Elämänmakuinen Kuuleeko kukaan? on yhtä aikaa koskettava ja täynnä huumoria. Eläväisen Walshin sisarusparven vaiheita on aiemmin seurattu romaaneissa Naura, Claire, naura, Rachelin loma ja Enkelit.
(takakansiteksti)

Konkreettiset tapahtumapaikat

Alkukieli

Tekstinäyte

Kuoressa ei ollut lähettäjän osoitetta, mikä oli vähän outoa. Jo se teki minut aika levottomaksi. Ja levottomuuteni vain yltyi, kun näin nimeni ja osoitteeni: ne oli kirjoitettu siististi – käsin. Kuka ihme näinä aikoina lähettää käsin kirjoitettuja kirjeitä?
Järkevä nainen ei avaisi sitä. Järkevä nainen viskaisi sen roskikseen ja kävelisi pois. Mutta lukuun ottamatta lyhyttä jaksoa 29. ja 30. ikävuoteni välillä, milloin minä muka olisin ollut järkevä?
Joten avasin kuoren.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

550

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

473

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä