Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Toiveiden lapset

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Kolme pariskuntaa perustamassa perhettä, ihmisiä unelmoimassa omista lapsista – kuulostaa luonnolliselta, mutta asiat eivät aina suju niin kuin toivotaan.
Dianalla ja Andrewilla tuntuu olevan kaikkea: vaurautta, menestystä ja ystäviä. Diana kiusoittelee miestään lupaamalla tehdä lapsen jo kuherruskuukauden aikana. Mutta aika kuluu, eikä vauvaa vain ala kuulua. Särkyykö toiveiden mukana myös avioliitto?
Orpo Charlie on aina haaveillut suuresta perheestä, mutta hänen morsiamellaan Barbiella on toisenlaisia suunnitelmia. Hän on näyttelijätär, joka haluaa nähdä nimensä isoin kirjaimin otsikoissa. Charlie luottaa siihen, että lapsi muuttaa kaiken, mutta hän joutuu kokemaan ankaran pettymyksen.
Nelissäkymmenissä oleva Pilar hämmästyttää ystävänsä menemällä naimisiin kuusikymppisen Bradin kanssa, jolla on kaksi aikuista lasta. He ovat onnellisia kahdestaan - kunnes Pilar alkaa miettiä katuisiko jälkeenpäin, ettei ole hankkinut lasta. Onko mieletöntä aloittaa niin myöhään? Mitä apukeinoja lääketiede voi tarjota?
Danielle Steel kertoo arasta aiheesta, mutta hänen romaaninsa on myös kaunis muistutus siitä, että rakkaus voittaa kaiken.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

347

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

312

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä