Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tulen tie

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Nuori kirjuri Iker on lopulta ymmärtänyt erehtyneensä kohteesta vihassaan faarao Sesostrista kohtaan. Vihollinen onkin joku aivan muu.

Iker on nyt Kuninkaan poika. Faarao myönsi hänelle tämän ainutlaatuisen arvonimen adoptoidessaan hänet. Abydoksen elämänpuuta vastaan hyökännyt vihollinen on Julistaja, pahansuopa olento, joka kokoaa joukkoja rajoille vallatakseen ja tuhotakseen Egyptin.

Sesostris lähettää Ikerin suorittamaan erityisen vaarallista tehtävää. Nuoren kirjurin on lähdettävä Kaanaan maahan etsimään Julistajan piilopaikkaa. Iker tietää olevansa hengenvaarassa, kun hän kohtaa joukon vale-Julistajia. Samaan aikaan oikea Julistaja piileskelee Nubiassa, missä hän valmistelee valtavaa tulvaa, jonka on tarkoitus tuhota Egypti lopullisesti!

Kuka voisi vielä pelastaa Egyptin? Sesostris, joka joutuu jatkuvasti raakojen hyökkäysten kohteeksi? Iker, joka taistelee monella rintamalla estääkseen petturia onnistumasta aikeissaan? Vai kaunis papitar Isis, joka ehkä löytää syvältä sydämestään keinon Niilin hengen tyynnyttämiseksi?
(Gummerus)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
479
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä