Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sisaresi

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Saskia ja Klara ovat kaksossisarukset. Perheen hajottua toinen asuu Hollannissa, toinen Ruotsissa, mutta he ovat toisilleen läheiset, kaipaavat toisiaan.
Eräänä päivänä Klara katoaa. Saskia arvelee hänen kuolleen ja yrittää unohtaa tapahtuneen. Mutta kymmenen vuotta myöhemmin hän palaa perheen kesähuvilalle Ruotsiin. Ullakolta hän löytää kellastuneen lehtileikkeen:

Eilen löydettiin kaksi ihmistä kuolleena eräästä talosta Tukholman ulkopuolella. Naista, 33, oli ammuttu päähän, ja miestä, 51, rintaan. Samanaikaisesti ilmoitettiin 30-vuotias nainen kadonneeksi. Jälkimmäisessä tapauksessa poliisilla on aihetta epäillä itsemurhaa, mutta ruumista ei ole löydetty ja olosuhteet ovat epäselvät. On myös epäselvää, liittyykö katoaminen millään tavoin edellä mainittuihin kuolemantapauksiin.

Ammuttu nainen oli Desirée Cronenfelt, Klaran paras ystävä. Mies oli yksi Desiréen lukuisista seuralaisista. Kadonnut nainen oli Klara.

Saskia löytää myös laatikollisen Klaran päiväkirjoja, jotka kaikki on osoitettu hänelle. Ja hän tapaa eläkkeellä olevan rikostutkijan, jota Klaran arvoitus ei ole jättänyt rauhaan. Vähä vähältä kuoriutuu esiin uskomaton totuus…
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

314

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

321

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä