Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Hyvä sängyssä

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Kun naistenlehti julistaa Cannien olevan lihava, hänen maailmansa kääntyy nurinniskoin. Alkaa todellinen rumba, jossa rempseä huumori, taistelutahto ja kova itseluottamus ovat tarpeen. ”Tämä romaani on niin uskomattoman hauska ja vangitseva, että siihen kuuluisi liittää varoitus: Älä lue junassa tai saatat ajaa asemasi ohi.” – Now Jennifer Weiner (s. 1970) työskentelee toimittajana ja kolumnistina Philadelphia Inquirerissa. Hyvä sängyssä on hänen omien kokemustensa sävyttämä, hilpeän sydäntäsärkevä kuvaus sinkkunaisen kaoottisesta vuodesta. Innostuneen vastaanoton saanut kirja on Weinerin ensimmäinen romaani.
(Otava)
Henkilöt, toimijat
Päähenkilöt
Konkreettiset tapahtumapaikat
Asiasanayhdistelmät
Tekstinäyte
”Elämää XL-kokoisen naisen kanssa” oli jutun otsikko, ja sen alapuolella luki kirjoittajan nimi: ”Bruce Guberman”. Bruce Guberman oli ollut poikaystäväni hieman yli kolme vuotta siihen asti, kun olimme kolme kuukautta sitten päättäneet pitää taukoa. Näin ollen saatoin vain olettaa, että ”XL-kokoinen nainen” olin minä.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
347
Kustantaja
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
524
Kääntäjä
Lisätietoja
Ilmestynyt myös Loisto-pokkarina 2003
Ensimmäinen julkaisu
kyllä