Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kolmannen valtakunnan salaisuus

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Saksa pudotti toisen maailmansodan päätteeksi atomipommin New Yorkiin ja selvisi sodan voittajaksi. Eletään vuotta 1964. Adolf Hitlerin 75-vuotispäivä lähestyy, ja Saksassa valmistellaan Yhdysvaltain presidentin Joseph Kennedyn valtiovierailua. Vanha SS-johtomies löydetään kuolleena järvestä.
Saksalainen rikoskomisario Xavier March haistaa palaneen käryä ja jatkaa Gestapon vastustuksesta välittämättä jutun tutkimuksia. March ei juuri levittele mielipiteitään, sillä hän ei ole erityisempi natsismin kannattaja. Hän lyöttäytyy yhteen nuoren amerikkalaistoimittajan kanssa, ja heidän vaaralliseksi kehittyvä totuuden etsintänsä johtaa natsi-Saksan salattuun historiaan…

Robert Harrisin luoma maailma on tyrmäävä, hänen uusi historiankirjoituksensa hämmästyttävän uskottava. Harris kirjoittaa selkeästi, ilmavasti ja kevyesti, mutta hänen tarinansa pitää lukijansa piinallisesti pihdeissään.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
394
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
342
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä