Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Belinda

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Amerikkalaisen menestyskirjailijan teos – 80-luvun Lolita täynnä kielletyn rakkauden synkkä hehkua ja nuoren tytön viattomuutta

Jeremy Walker on 44-vuotias lastenkirjailija ja taiteilija, pikkutyttöjen ja heidän vanhempiensa suursuosikki suloisten vanhanaikaisten satukirjojen ansiosta.
Eräänä päivänä hänen elämäänsä astuu Belinda, kultakiharainen teinityttö täynnä lapsen viattomuutta ja naisen viettelevyyttä. Ja Jeremy on mennyttä miestä. Hän kuuluu Belindalle ruumiineen ja sieluineen. Enää hän ei maalaa söpöjä nukkenäkymiä vaan rohkean eroottisia fantasioita. Belinda aina pääosassa. Ne ovat parasta mitä hän on ikinä maalannut, mutta jos ne – ja samalla hänen suhteensa Belindaan – tulisivat tunnetuiksi, hänen uransa olisi lopussa!
Mutta tätäkin pahempi uhka on Jeremylle Belindan salaperäinen menneisyys. Kun hän tahtoo saada siitä selvän, hän menettää Belindan. Ja tämän jäljille lähtiessään hän päätyy keskelle Hollywoodin kieroutunutta, rahan ja kuuluisuuden hallitsemaa maailmaa. Belindan menneisyydestä sukeltaa esiin legendaarinen filmitaivaan kaunotar, häikäilemätön tuottaja, viettelevä mieskampaaja, reipasotteinen nuori naisohjaaja… Nyt heistä kaikista tulee osa Jeremyn tulevaisuutta.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

612

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä