Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuollut hiljaa makaa

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Texasin parlamenttitalolla käsitellään lakialoitetta, jonka tarkoituksena on lisätä tavallisten kansalaisten oikeuksia puolustaa itseään ampuma-aseella. Molly Cates on paikalla edustamassa Lone Star Monthly -lehteä. Eräiden vastenmielisten kasvojen näkeminen tuo Mollyn mieleen katkeria muistoja. Kaksikymmentäkahdeksan vuotta sitten hänen isänsä Vernon Catesin väitettiin tehneen itsemurhan. Asian tutkimus jäi kuitenkin puolitiehen. Karaistuneena reportterina Molly lähtee nyt koluamaan vanhoja arkistoja ja etsimään vielä elossa olevia isän viimeisten päivien todistajia. Kaikkialla tuntuu seinä tulevan vastaan, mutta sen sijaan Mollyn onnistuu herättää menneisyyden pahat henget haudoistaan.
Mary Willis Walkerin toinen suomennettu Molly Cates –trilleri liikkuu öljypohattojen kartanoista asunnottomien naisten yönuotioille ja lainsäädännön rutikuiviin viidakoihin. Jännitys palaa niin korkealla liekillä, että lukija odottaa räjähdystä millä hetkellä hyvänsä.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
318
Kustantaja
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
372
Kustantaja
Kääntäjä
Lisätietoja
Tekstissä esiintyvät lastenlorut suomentaneet Kaarina Helakisa . et al.