Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tulivuoren kukka

Aikalaisarvio
Aikalaisarvio Arvostelevasta kirjaluettelosta (AKL). Huom., saattaa sisältää juonipaljastuksia!

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Carolinen varhaisin lapsuus oli onnea ja lämpöä Havaijin auringon alla, keskellä suloisen äidin ja turvallisen Joanna-mummon rakkautta ja huolenpitoa. Mutta sitten tapahtui traaginen onnettomuus. Caroline menetti vanhempansa ja toinen isoäiti vei hänet mukanaan San Franciscoon, katkaisi jyrkästi hänen kaikki siteensä lapsuuden maailmaan.
Nyt Carolinen on aikuinen nainen, jättänyt jo taakseen epäonnistuneen avioliiton. Hän haluaa elvyttää uudelleen lapsuuden muistot, matkustaa Havaijiin nähdäkseen, onko onnen maailman siellä ennallaan.
Mutta Havaijissa häntä odottaa järkytys. Heti saavuttuaan sinne Caroline huomaa, ettei hänelle kerrottu onnettomuudesta totuutta. Ja kun hän yrittää saada sen selville, hän kohtaa vihamielisyyttä ja pahaenteistä uhkaa.
Lapsuudenystävänsä Davidin avulla Caroline löytää myös rakkaan, tutun Havaijinsa ja tutustuu sen rikkaaseen kulttuuriin. Mutta menneisyyden arvoitus ei jätä häntä rauhaan. Hänen on ratkaistava se, vaikka se saattaa vaaraan hänet itsensä ja hänen rakkaimpansa.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

268

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

338

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä