Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Skorpioiden seitti

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

”Muerte a toda autoridad”, kuolema vallanpitäjille, on maailman pelätyimmän terroristin, kostonhimostaan kuulun naisen tunnuslause.

Amaya Bajaratt kylvää kuolemaa ammatikseen. Kymmenvuotiaan baskityttönä hän näki, miten koko hänen kotikylänsä tuhottiin ja kaikki kaksitoistavuotiaat murhattiin. Amaya omisti elämänsä kostolle.
Menetettyään epäonnistuneessa tuhoiskussa aviomiehensä, väkivaltaisuudestaan tunnetun terroristijohtajan, mikään ei estä Amayaa tarttumasta suurimittaisimpaan tehtäväänsä: Yhdysvaltain presidentin hän haluaa tappaa itse, Skorpioiksi kutsutun terroristiverkoston avulla. Sitten olisivat vuorossa Englannin pääministeri, Ranskan presidentti…
Areenalle kutsutaan Tyrell Nathaniel Hawthorne II, tehtävistään vapautettu merivoimien tiedustelu-upseeri. Bajarattin aikeet on estettävä hinnalla millä hyvänsä.
Hawthornella ei ole koskaan ollut yhtä nerokasta vastustajaa. Syntyy kahden kamppailu, huikea ajojahti, jossa molemmat joutuvat panemaan kaikkensa peliin – myös sydämensä. Kun naamiot putoavat, valinta tappamisen tai tapetuksi tulemisen välillä on tehtävä salamannopeasti.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tarkka aika

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

667

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

494

Kieli

Kääntäjä