Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Perhoset lentävät matalalla

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Koistinen on siirtynyt yläasteelle eikä elämä tunnu sujuvan hyvin. Päätä tulee auottua maikoille, muistutuksia kertyy ja kolmen koviksen jengi ei jätä Koistista rauhaan.

Onneksi löytyy kuitenkin lohduttaja, salaperäinen punapää, joka saa Koistisen heti lämpenemään. Sekä tyttö että poika ovat ongelmalapsia, jotka tutustuvat toisensa reksin kanslian edessä. Satunnaisesta kohtaamisesta alkaa ystävyys, joka syvenee vähitellen rakkaudeksi.

Kaveri ottaa yhteen niin opettajien kuin äitinsä kanssa, lyö kaikella mikä esiin sattuu, mutta samalla koskee itseenkin. Nukketeatterin myötä Koistinen jättää hyvästit lapsuudelle, mikä tekee kipeää. Onneksi on tyttöystävä, jota kutsutaan Perhoseksi, paras kaveri, jota haukutaan Heikiksi ja rakas koira, joka haukkuu nimelle Milli.

Tukijoita tarvitaan, sillä yläasteella peli on raakaa ja turpiinsa voi saada monelta taholta. Loppu on sikäli onnellinen, että kaveri jää henkiin. Paljon muuta ei voi luvata. Kirja on todenmakuinen ja tempaa heti mukaansa. Jatkoa seuraa teoksessa Maailman tärkein.
(Liisa Viiala/ Sanojen aika)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

128

Kustantaja