Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sateen aika

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Jotakin piileksii kuivuuden koetteleman kaupungin alla Pohjois-Dakotassa, ja ainoastaan Tom keatley, sateentekijä, pystyy paljastamaan sen.

”Tämä nainen osaa todella panna kynän sauhuamaan... Kunpa Stephen King osaisi kirjoittaa vielä yhtä hyvin.” – Itävaltalainen lukijakommentti internetissä

”Luin tämän kirjan yhdellä istumalla – parhaita mitä olen lukenut. Vaimoni, joka ei tavallisesti välitä tällaisista kirjoista, luki sen kahdessa päivässä. Bravo Susie!” – Amerikkalainen lukijakommentti internetissä

”Moloney kietoo yhteen mahtavat psykologiset, yliluonnolliset ja seksuaaliset pohjavirrat.” – Entertainment Weekly

Avaralla preerialla sijaitseva Goodlandsin kaupunki on ollut mainio paikka maan viljelemiseen ja lasten kasvattamiseen. Nyt olot ovat muuttuneet traagisesti. Neljään vuoteen ei ole satanut pisaraakaan. Vauraat sukutilat ovat vaarassa joutua vasaran alle. Uhkan tuntua lisäävät kauhistuttavat tuhopoltot ja mystiset tapaturmat.
Tähän maiseman saapuu hippikulkurilta näyttävä Tom Keatley, mies jota sanotaan sateentekijäksi. Hänet on hälyttänyt paikalle Karen Grange, pankinjohtaja, joka ei tiedä enää muuta keinoa kuolevan kaupungin pelastamiseksi. Ulospäin tyylikäs ja varautunut Karen ja rento, naisten katseita keräävä Tom eivät tunnu sopivan työpariksi, mutta heillä on enemmän yhteistä kuin arvaavatkaan.
Liittolaiset ryhtyvät yhdessä tutkimaan kaupungin arvoituksia mutta huomaavat olevansa herkulesmaisen tehtävän edessä. Vastustajana on jotain ihmistä suurempaa.
(takakansi- ja lieveteksti)

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Nimi

Ilmestymisaika

Sivumäärä

335

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Ilmestymisaika

Sivumäärä

383

Kustantaja