Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kivinen purje

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Tällä kertaa komisario Erik Winteriä askarruttaa vuosia sitten Skotlannin rannikolla kadonnut mies ja tämän vastikään Skotlannin-matkallaan kadonnut poika.

Winter matkustaa Skotlantiin Scotland Yardin Steve MacDonaldin avuksi. Matkasta tulee vaarallisempi kuin kukaan on osannut kuvitellakaan…

Winterin kollega Aneta Djanali tutkii naisen pahoinpitelyä Göteborgissa. Hän tempautuu mukaan tapahtumiin, jotka voivat muuttaa hänen elämänsä suunnan.


Kivinen purje on kuudes Edwardson-suomennos. Koossa ovat jälleen kerran ainekset huikeaan lukunautintoon: tarkka yhteiskunnallinen havainnointi kietoutuu rankan realistiseen rikostarinaan tavalla, johon muiden rikoskirjailijoiden on vaikea yltää.
Konkreettiset tapahtumapaikat
Alkukieli
Tekstinäyte
He ohittivat SKF:n. Tehtaanjulkisivujen yllä näkyi himmeä hohde. Halders mulkoili isoja ikkunoita. Hän olisi voinut olla siellä nyt ja vaeltaa ulos ja sisään päivät pääksytysten. Ehkä hän oli oikeastaan luotu sellaista toisenlaista, sellaista elämää varten. Hänestä olisi voinut tulla tunnettu ammattiyhdistysjohtaja, tai tuntematon. Hänestä olisi voinut tulla koko paskan johtaja. Hänestä olisi voinut tulla kaikkea sitä, mutta hänestä ei voinut tulla komisariota. Miksi?
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
463
Kustantaja
Sarjamerkintä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
477
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä