Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Ruutukuningatar

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Isla Kaarnan maisema on vaihtunut Roomasta Espoon Leppävaaraksi ja italialaiset pikkuliikkeet kauppakeskus Selloon. Isla parantelee särkynyttä sydäntään uppoutumalla työhönsä Luksus-TV:n kulttuuritoimittajana.

Uutta suhdetta karttelevan Islan ympärillä kuohuu niin yksityiselämässä kuin työssäkin. Työpaikalla ongelmia aiheuttavat sisarussuhteen salaava ja golfretkilleen karkaileva isoveli Roni, hörhökollega Lotta sekä ennen kaikkea TV-aseman ruutukuningatar Karin Swan, jonka otteet tuovat häiritsevästi mieleen italialaiskreivitär Ruusumadonnan. Italian ajat tuo mieleen myös runoileva jalkapalloilija Julle Juslin, joka on palannut Suomeen parantelemaan loukkaantunutta jalkaansa.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Työpaikkaromansseja, juonittelua ja televisiotoimituksen vauhdikasta arkea

Ruusumadonnan sähäkkä sankaritar Isla Kaarna on karistanut Rooman pölyt kannoiltaan ja muuttanut Espooseen. Edessä on uusi aluevaltaus kulttuuritoimittajana!

Luksus-tv:ssä Isla otetaan vastaan ristiriitaisin tuntein – toimitusta rautaisella otteellaan hallitseva ruutukuningatar Karin Swan ei katso hyvällä tulokasta, jonka työpöydän ympärillä käy aivan liian ihastunut kuhina.

Toimituksen tulokkaalla riittäisi vientiä, mutta Isla parantelee vielä haavojaan edellisen suhteen mentyä karille. Mutta miten käy varovaisuuden,kun kuvioihin ilmaantuu Italiasta runoileva jalkapalloilija Julle Juslin, jonka kanssa Isla joutuu vahingossa hyvinkin läheisiin tekemisiin...
(Otava)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

269

Kieli

Sarjamerkintä

Osana julkaisua