Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Christy 2

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Hän nousee kiveltä, jolla on istunut, miettien kuinka kauan onkaan viipynyt siinä. Varmaankin hyvin pitkään, koska hänen jalkansa ovat puutuneet. Hän siirtää puun oksia syrjään nähdäkseen alas laaksoon. Siellä se on; lian, sairauden ja köyhyyden, kiemuraisten ihmissuhteiden vaivaama laakso monine ongelmineen. Hänestä tuntuu kuin hän katselisi yli pienen valtakunnan, joka edustaa olemassaolollaan koko maailman nälkää ja tuskaa.
Christy Huddleston oli tullut opettajaksi Cutter Gapin lähetysasemalle Tennesseen vuoristoseudulle sisäisen kutsun pakottamana. Minkälaiseen testiin alkukantainen elämä vuoristossa veikään hänen vakaumuksensa! Vastatessaan kutsuunsa hän tuskin ajatteli törmäävänsä Cutter Gapissa, tiettömän taipaleen takana, aviomieheensä. Mutta niin vain käy, että Christy löytää sumuisten vuorten karussa syleilyssä ihmisen, jonka kanssa on valmis jakamaan koko elämänsä.

Christy on tositapahtumiin perustuva, koskettava kertomus kirjailija Catherine Marshallin äidin Leonora Woodin kokemuksista vuodelta 1912. Kirja on ollut todellinen menestys maailmalla. Alkuteos Christy julkaistaan suomeksi kahdessa osassa.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Päähenkilöt

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

357

Kustantaja

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä