Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Tasapainoilua

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Rumpali ja sanoittaja-säveltäjä Koistinen on perustanut bändin, joka alkaa työstää ekaa CD:tään. Hommassa on vain pieniä muttia... levy-yhtiön pomo Esko näyttää vetävän rahoja välistä, yhtyeen viimeisen päälle viilaileva kitaristi Taro hurahtaa uskoon, basisti Jannen aika menee erinäisten naisten hoiteluun ja kuvankaunis laulaja Jasmine sekoittaa kyynisen Koistisenkin pään, eikä äänittäjäksi hankittu pössyttelevä ja kaljaa kittaileva Rindekään asioiden tilaa tunnu parantavan.

Tasapainoilua on herkkä ja oivaltavan humoristinen kertomus aloittelevan suomalaisen rockbändin takkuilevasta tiestä kohti mammonaa ja mainetta.

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Tekstinäyte

Kun juokseva ihminen ammutaan elokuvassa, ampumahaavasta pirskahtaa verta. Vaatteeseen jää laajeneva, tummanpunainen läiskä. Kädet retkahtavat taakse, uhri kompuroi pystyssä, lyhentää askeleitaan ja lyyhistyy sitten asvalttiin. Kaikki tapahtuu kuin hidastettuna.
Koistinen oli kerran nähnyt, mitä tapahtui, kun ihminen ammuttiin oikeasti. Valvontakameralla tallennettua harmaansäleistä kuvaa oli näytetty ehkä uutisissa. Ihminen töksähti kömpelösti suulleen kuin olisi kompastunut. Jos ei olisi tiennyt, videosta ei olisi edes tajunnut, mitä tapahtui.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

223

Kustantaja

Sarjamerkintä