Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kunnes sinut kohtasin

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Judith McNaught vie lukijan suuressa rakkauskertomuksessaan ihanaan haavemaailmaan, arjen yläpuolelle. Kunnes sinut kohtasin kertoo herkullisen romanttisesti kiihkeistä tunteista, valloittavista ihmiskohtaloista, petoksista ja väärinkäsityksistä menneen ajan kiehtovassa ympäristössä.
Heidän suhteensa perustuu valheelle ja voi räjähtää minä hetkenä tahansa – mutta rakkaus vain tiukentaa otettaan.
Sattuma saattaa heidät yhteen.
Langfordin jaarli Stephen Westmoreland on tulossa rakastajattarensa luota, kun kohtalo tempaisee hänen elämänsä raiteiltaan. Hänen hevosvaljakkonsa jalkoihin juoksee mies, joka saa surmansa.
Miehen morsiameksi luultu Sheridan Bromleigh joutuu suruviestin kuultuaan onnettomuuteen ja menettää muistinsa. Lääkärin pyynnöstä Stephen tekeytyy tytön sulhaseksi – eikä aikaakaan, kun leikistä on mahdotonta perääntyä.
Stephen on naisten ihailema ja naisen pettämä, tavoiteltu mutta paatunut poikamies. Nokkelasanainen, viaton kaunotar Sherry puolestaan on neitonen vailla menneisyyttä.
Entä kun petos paljastuu? Stephen yrittää rimpuilla irti Sherryn lumouksesta, sillä hän tajuaa tilanteen mahdottomuuden. Tunteilleen hän ei kuitenkaan mahda mitään.
(takakansi- ja lieveteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

476

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä