Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sinitaivaan alla

Tyyppi
romaanit
Tekijä
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Sinitaivaan alla on Lea Kranzin historiallinen romaanisarjan kolmas ja samalla viimeinen osa. Punaiset varjot –sarja seuraa inkeriläisperheen kohtaloita neuvostososialismin ankarina vuosina. Suomesta tulee Stalinin julmuuksia pakenevien inkeriläisten turvapaikka.
Edellisistä osista tutut Viktor ja Mari vanhenevat yhdessä ja seuraavat nuoremman polven seikkailuja virkeästi. Juho ja Lilja jatkavat selviytymistarinaansa aivan yllättävissä maisemissa. nuori Lilja kasvaa kohti naiseutta ja aikuisuutta ja etsii paikkaansa uudessa kotimaassaan. Muidenkin ystävien elämä alkaa seestyä myrskyn jälkeen.
Suuria tunteita, lupauksen suudelmia ja häiden odotusta tulvillaan Sinitaivaan alla imaisee lukijan mukaansa. Sulhasen salaisuus heittää tumman varjon kihlauksen ylle, Selviävätkö rakastavaiset koettelemuksesta vai saako epäilys heistä selkävoiton? Kranz kuvaa inkeriläisten sopeutumista Suomeen erittäin todentuntuisesti ja pitää lukija otteessaan loppuun saakka. Syvimmillään tämä faktan ja fiktion pohjalle rakennettu tarina kertoo kaikkein väkevimmän rakkauden puhdistavasta vaikutuksesta.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
450
Kustantaja