Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pariisin viikot

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Rakastetun kertojan 18. maailmanmenestys
Alexa, Jessica, Kay ja Maria opiskelivat seitsemän vuotta sitten pariisilaisessa taidekoulussa ja olivat parhaita ystävyksiä. Nyt he vihaavat toisiaan. Vuodet ovat tuoneet mainetta ja menestystä: Alexa on kiitetty teatterilavastaja, Jessica suosittu sisustusarkkitehti, Kay kuuluisa muotisuunnittelija, Maria sukunsa tekstiili-imperiumin perijä. Jokaisen rakkausasiat ovat kuitenkin solmussa. Kun heidän entinen opettajansa kutsuu suosikkioppilaansa syntymäpäivilleen, on aika ratkaista selvittämättömät arvoitukset ja sopia vanhat riidat.
Barbara Taylor Bradfordin 18. maailmanmenestysromaani on lumoava tarina neljästä elämänsä käännekohdassa olevasta naisesta, jotka kohtaavat menneisyytensä – ja saavat uuden tulevaisuuden – maailman romanttisimmassa kaupungissa.

Barbara Taylor Bradford on syntynyt Leedsissä Yorkshiressa. Hän aloitti toimittajanuransa jo kuusitoistavuotiaana paikallislehdessä ja työskenteli myöhemmin muun muassa Englannin johtavassa naistenlehdessä Woman’s Ownissa ja London Evening News -sanomalehdessä. Taylor Bradfordin kaikki romaanit esikoisesta alkaen ovat olleet kansainvälisiä menestyksiä ja niitä on myyty yli 61 miljoonaa kappaletta 39 kielellä. Kymmenestä Taylor Bradfordin romaanista on tehty myös tv-sarja tai -elokuva. Barbara Taylor Bradford asuu New Yorkissa puolisonsa, elokuvatuottaja Robert Bradfordin kanssa.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tapahtuma-aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

388

Kustantaja

Kääntäjä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

326

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä