Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Täydessä ymmärryksessä

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kippo Kemppainen tekee elämänsä virheen. Virkaveljiä kuolee Turussa huumediilerin ampumiin luoteihin. Tunnetun henkirikostutkijan ammattitaidon ylle lankeaa varjo. Sensaatio-otsikot vaativat tutkimuksia poliisin toiminnasta.

Pienemmässä kaupungissa murhataan Anne Helle. Hän ei ole kaunis vaan myös kolmiloikan Suomen mestari ja yksi Samuel Helteen kolmesta urheilijatyttärestä. Samuel Helle ei ole vain menestyvän rakennusyrityksen omistaja vaan myös kovaotteinen mies, joka vannoo tappavansa tyttärensä murhaajan. Samuel Hellettäkin kovempi on hänen isänsä, rakennusneuvos Aki Helle, jonka raaka menneisyys painaa rikkaan perheen elämää. Ilmeiseltä näyttää, ettei murhaaja tyydy vain yhteen uhriin.

Toimittaja Make Sarkalalta tilataan kirjallinen työ, joka tempaa hänet keskelle Helteen perheen painajaista. Jälleen huomataan, ettei Make ole vain pätevä jutuntekijä vaan myös ahne ja häikäilemätön ihminen.

Kippo ja rikosylikonstaapeli Sami Salakka ponnistelevat tavoittaakseen murhaajan. Samalla kehittyy omalaatuinen kilpailu. Saako Kippo murhaajan turvaan ennen kuin Samuel Helle ehtii toteuttaa kostonsa?
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

365

Kustantaja

Kieli