Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kelpaanko sinulle

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Anni Polvan suosittujen romaanien räiskyvät ja pirteät sankarittaret joutuvat toinen toistaan hullunkurisempiin tilanteisiin sotkiessaan omat ja ystävättäriensäkin sydämenasiat riemulliseksi umpisolmuksi.

Pirkko on ollut tätinsä luona vieraisilla jo pari, kolme kuukautta. Silloin hän saa isältään kirjeen, jossa tämä toivoo hänen kaikessa rauhassa jatkavan oleskeluaan tädin luona. Pirkko on aivan ällistynyt; mikä hänen myhäilevään, hyväluontoiseen isäukkoonsa on oikein mennyt? Ei suinkaan kyseessä vain ole joku nainen? Pirkko päättää matkustaa heti kotiin. Ja kun hän yllätysmielessä avaa isänsä makuuhuoneen oven, löytää hän tämän suutelemasta ventovierasta naista! Pirkko päättää panna isänsä sydämenasiat kuntoon, mutta sotkee siinä sivussa omansa täysin!
(takakansiteksti)

Päähenkilöt

Tarkka aika

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Tekstinäyte

Pirkko heitti vastalukemansa kirjeen lipastolle, työnsi kätensä kyynärpäitä myöten vakosamettistensa taskuihin ja alkoi harppoa edestakaisin lattialla, ovensuunurkasta ikkunasyvennykseen, ikkunasyvennyksestä ovensuunurkkaan. Lopuksi hän heittäytyi selälleen sohvalle ja yritti potkia tädin matlaseetyynyn alkutekijöihinsä.
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

182

Kustantaja