Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Mies taskussa

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Anni Tuisku joutuu tukalaan tilanteeseen, kun hiirimäisen Lilli-serkun yllätyskihlajaisissa suku intoutuu lyömään vetoa löytääkö Anni miehen itselleen ennen unikeon päivää. Loppiaisesta unikeon päivään ei ole pitkä aika, jos pitää löytää pikkupaikkakunnan vähäisestä tarjonnasta sopiva sulhanen. Anni törmää kahteenkin ehdokkaaseen, tummaan salaperäiseen Rasmukseen ja lähikartanon vaaleaan renkiin Vinskiin. Annin sydän sykkii vuoroin kummallekin eikä valmista tule millään. Unikeon päiväkin lähestyy vääjäämättä. Mutta kumpi järjestääkään suvulle suurimman yllätyksen, voimakastahtoiseksi paljastunut Lilli vai miesasioissaan sekoileva Anni?
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Yksi vedonlyönti voi muuttaa naisen elämän! Räiskähtelevää romantiikkaa, kolmiodraamoja ja kutkuttavia kommelluksia

Anni Tuisku on suvun musta lammas – ainakin mikäli äidin sisaria on uskominen. Kaikki miehet, joiden kanssa Anni on seurustellut, ovat viime hetkellä osoittautuneet saamattomiksi peräkamarinpojiksi.

Lilli-serkun kihlajaisissa tädit päättävät vauhdittaa Annin naimahankkeita vedonlyönnillä: Annin on rengastettava mies unikeonpäivään mennessä. Unikeonpäivä lähestyy, mutta Annin tunteet ovat umpisolmussa. Hänen elämäänsä on astunut kaksi erilaista miestä, mutta onko heistä kummastakaan sulhaseksi?
(Otava)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

239

Kieli

Lisätietoja

Ilmestynyt aiemmin Me naiset -lehdessä. Ilm. myös isotekstisenä 2007 ja Loisto-pokkarina 2008.