Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Suuri direktiivikirja

Tyyppi
pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Miksi tuhlata voimavarjoa hymyilemiseen, kiittämiseen tai tervehtimiseen? Suomi-poika tietää, mitä tekee. Vähäpuheisuus perustuu viisauteen. Halumme vaatimattomuuteen johtuu vain täydellisyydestämme. Ja tyhjä katse metrossa onkin merkki siitä, että meissä jokaisessa asuu havainnoiva insinööri.
Suuri Direktiivikirja on herkullisen älykästä satiiria käyttäytymiskulttuurimme kymmenistä eri alueista. Se voisi olla yhtä hyvin suomalaisuuttaan uudelleen arvioivan kansalaisen kuin paluumuuttajan opas. Tässä kirjassa pannaan lipsujat kuriin. Se pukee tapamme ja luonteenpiirteemme uusiin liiveihin ja perustelee syyt. Peilin taittovirheet on nyt korjattu.
Iiro Tainio hallitsee niin yrityskonsultoinnin New Yorkissa kuin Stadin slangin Helsingissä. Hän on vääntänyt rapakin välistä akselia suoraksi ja joka kerta törmännyt Suomen päässä kulttuurishokkiin. Tässä kirjassa hän analysoi suomalaista sielunmaisemaa satiirinsinisin silmin. Ota opiksi itsesi!
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Alanimeke
satiiria suomalaisesta käyttäytymiskulttuurista
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
159
Kustantaja
Sarjamerkintä