Enkeleitä riemuun ja juhlaan

Tyyppi

runokokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kautta länsimaisen ajanlaskumme historian ovat enkelit itseoikeutetusti liittyneet suuriin vuotuisiin juhliimme, ensisijaisesti jouluun ja pääsiäiseen. Enkelit osallistuvat mielellään myös muihin tärkeisiin perhejuhliimme: häihin, ristiäisiin, rippijuhliin, syntymäpäiviin, juhannusjuhliin… Enkelit rakastavat laulua ja tanssia, ilonpitoa ja hauskoja hetkiä. Enkelit kohottavat läsnäolollaan juhlamme tunnelmaa ja lisäävät riemuamme.
Enkeleitä riemuun ja juhlaan on ihanin klassisin maalauksin kuvitettu enkelirunokirja, joka kutsuu enkelit mukaan elämämme suuriin juhliin. Se kertoo enkeleistä ystävinä ja ikuisen viisauden jakajina. Enkelit tuovat ilon ja riemun lähellemme, kun vain avaamme heille sydämemme.

Enkeleitä riemuun ja juhlaan on Maria Alstedtin kolmas enkelirunokirja, joista ensimmäinen, Enkelit aina lähellämme, on yltänyt jo kuudenteen painokseen. Herkillä akvarelleilla kuvitettu Enkelit kuulevat kutsusi ilmestyi 2005. Aikaisemmin häneltä ovat ilmestyneet myös runokirjat Unirakastetulle, Elämäniloa Sinulle ja Ajatuksia vuoden jokaiselle päivälle. Hänen runojaan on julkaistu myös antologioissa, kalenterikirjoissa ja seinäkalentereissa, ystävä- ja vieraskirjoissa sekä eri taidekorttilajitelmina ja kalligrafiamaalauksina.
(takakansiteksti)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

87

Kustantaja

Kieli