Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sydänmailla

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Larry Cook on kotiseutunsa mahtimiehiä, suuren iowalaisen maatilan omistan. Eläkeikää lähestyessään hän päättää jakaa tilan kolmen tyttärensä kesken, mutta kuopus Caroline kieltäytyy kunniasta. Raivostunut isä rankaisee nuorimmaistaan tekemällä hänet perinnöttömäksi.
Perintöriidan myötä kaikki muuttuu suurten mittojen tragediaksi. Rose muistuttaa sisarelleen Ginnylle, että he ovat todellakin ansainneet osuutensa tilasta: varhain leskeksi jäänyt isä ei pelkästään piiskannut tyttöjään, hän myös käytti kahta vanhinta hyväkseen. Viimein Ginnyn on pakki kohdata torjutut muistot.

”Muotokuva perheestä ja samalla melkeinpä eeppinen tutkielma ihmissydämessä avautuvasta maisemasta, tuhansista synkistä eekkereistä.” The Washington Post Book World

Jane Smiley on saanut Sydänmailla-romaanistaan sekä arvostetun Pulitzerin että National Book Critics Circle –palkinnon, ja kirja on noussut myös New York Timesin bestseller-listalle. Useille kielille käännetystä tarinasta on tehty elokuva, jossa näyttelevät Michelle Pfeiffer, Jessica Lange, Jennifer Jason Leigh ja Jason Robards.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

389

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

378

Kustantaja

Kääntäjä