Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Sydänmailla

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Larry Cook on kotiseutunsa mahtimiehiä, suuren iowalaisen maatilan omistan. Eläkeikää lähestyessään hän päättää jakaa tilan kolmen tyttärensä kesken, mutta kuopus Caroline kieltäytyy kunniasta. Raivostunut isä rankaisee nuorimmaistaan tekemällä hänet perinnöttömäksi.
Perintöriidan myötä kaikki muuttuu suurten mittojen tragediaksi. Rose muistuttaa sisarelleen Ginnylle, että he ovat todellakin ansainneet osuutensa tilasta: varhain leskeksi jäänyt isä ei pelkästään piiskannut tyttöjään, hän myös käytti kahta vanhinta hyväkseen. Viimein Ginnyn on pakki kohdata torjutut muistot.

”Muotokuva perheestä ja samalla melkeinpä eeppinen tutkielma ihmissydämessä avautuvasta maisemasta, tuhansista synkistä eekkereistä.” The Washington Post Book World

Jane Smiley on saanut Sydänmailla-romaanistaan sekä arvostetun Pulitzerin että National Book Critics Circle –palkinnon, ja kirja on noussut myös New York Timesin bestseller-listalle. Useille kielille käännetystä tarinasta on tehty elokuva, jossa näyttelevät Michelle Pfeiffer, Jessica Lange, Jennifer Jason Leigh ja Jason Robards.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
389
Kustantaja
Kieli
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
378
Kustantaja
Kääntäjä