Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Dark lady

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

"Jotain oli tapahtunut, jotain oli tapahtumassa, mutta minulla ei ollut aavistustakaan, mitä se saattoi olla." Yliopistomies kohtaa salaperäisen tumman naisen ja normaali elämä vinksahtaa vinoon. Oudot tapahtumat ympäröivät miestä. Joku muuttaa hänen käsikirjoitustaan, pitää hänen luentojaan ja antaa haastatteluja hänen nimissään. Miehen lisäksi kukaan muu ei huomaa mitään - paitsi Johanna, tumma nainen, joka tuntuu ymmärtävän kaiken. Psykologinen jännitysromaani säilyttää salaisuutensa viime sivuille asti.
(Tuija Lassila/ Sanojen aika)
Joku kulkee kannoillasi. Joku peukaloi töitäsi. Joku puhuu nimissäsi perättömiä ja soittelee vaimollesi. Minkä teet kun jokin kuljettaa sinua vastustamattomalla voimalla arvaamattomaan suuntaan.
Outo tapahtumasarja tempaa helsinkiläisen yliopistomiehen mukaansa. Vakaan elämän pohja putoaa, ja mies joutuu katsomaan itseään silmästä silmään. Hän tapaa tumman naisen eikä voi aavistaa, minkä salaisuuden tämä dark lady lopulta paljastaa.
Tero Liukkosen toinen romaani on tiheätunnelmainen psykologinen trilleri, syväluotaava draama ja rakkauskertomus. Mikä on unta ja mikä totta? mies joutuu kysymään itseltään.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Tarkka aika

Asiasana tai oma avainsana

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

128

Kustantaja

Kieli