Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kallis, hyödytön kostomme

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kallis, hyödytön kostomme on ajankohtainen romaani hyvästä nuoresta ihmisestä, joka on juuri pääsemäisillään irti onnettomista lähtökohdistaan. Ajattelemattomuuttaan hän horjahtaa hetkesi ja tekee rikoksen. Hänet tuomitaan neljäksi kuukaudeksi vankilaan. Vuotta myöhemmin, matkalla tuomiotaan kärsimään, hän karkaa ja tekee itsemurhayrityksen.

Sankarilliset karkaamiset ja kovien konnien vankilamaailma ovat itse asiassa rikollisia ihannoivia satuja. Niitä on tässä kirjassa.

Vain pari prosenttia rikollisista on todella vangitsemisen arvoisia.
Kukaan ei ole koskaan parantunut vankilassa. Useimmat sinne joutuneet uusivat rikoksensa.
Jotkut rikoksentekijät kärsivät ennen rikostaan jotkut sen jälkeen. Muutaman sekunnin itsehillinnän pettäminen romuttaa koko elämän. Rikoksen tapahduttua oikealla hetkellä annettu apu säästäisi meidät vielä yhdeltä rikokselta. Miksi lakimiehet, joilla ei ole yhteiskunta- taikka käyttäytymistieteellistä koulutusta, suunnittelevat rikosten seuraamukset?

Tekijä on kirjoittanut useita elämän eri aloja koskevia teoksia (kts. nimiölehden kääntöp.). Hän on Kirjailijoiden Omatoimiyhdistys ry:n, Ruotsin Kirjailijaliiton ja Pohjoiset Kirjailijat ry:n jäsen, VTK, LuK.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

117

Kustantaja

Kieli