Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.

Viattomuus ja muita kirjoituksia

Tyyppi
novellikokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Viimeisenä Barcelonan iltanamme vierailemme hajoamispisteessä olevassa huvipuistossa niomeltä Casa Del Terror - Kauhujen talo. Se on kaupungin huvittelupaikoista kallein, ja me olemme ainoat jotka lunastamme lipun. Sen jälkeen meidän pitää odotta kymmenen minuuttia, että he ehtivät valmistautua. Sitten munkinasuinen vahtimestari pitää saksankielisen opastuspuheen. Me emme saa eksyä toisistamme, me emme saa panikoitua, emme saa juosta, emme saa koskea mihinkään tai kehenkään. Lopulta kysyn happamesti, saammeko edes huutaa. Kyllä, munkinkaapuinen vastaa, huutaminen käy päinsä.

Viattomuus ja muita kirjoituksia sisältää Gardellin mainioita pohdintoja kultuurista ja elämästä kahdentoista kaupungin tiimoita Euroopasta, Amerikasta ja Aasiasta; uskonnollis-filosofisia pohdintoja, kansankodin ruodintaa sekä huimaavan monologinäytelmän Scheherzade. Gardell kirjoittaa terävästi, tarkkanäköisesti ja hurmaavasti. Ja teos on lopulta yhtenäinen kokonaisuus.
(takakannesta)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ilmestymisaika
Sivumäärä
242
Kustantaja
Kääntäjä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
228
Kustantaja
Kieli