Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Viaton

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Tahattomaan miestappoon nuoruudessaan syyllistyneen Matt Hunterin elämä on vihdoin palaamassa raiteilleen. Hän on aikeissa hankkia Livingstonin arvostetusta kaupunginosasta oman kodin, jossa asua rakastamansa naisen ja pian syntyvän esikoisensa kanssa. Yhtäkkiä Matt saa käsittämättömän viestin Bostonissa liikematkalla olevan vaimonsa kamerakännykästä, ja unelmien korttitalo tuntuu romahtavan. Mitä Olivia tekee hotellihuoneessaan – ylimielisesti virnistelevä vieras mies seuranaan?
Henkirikostutkija Loren Muse syventyy sisar Mary Rosen arvoitukselliseen kuolemaan ja tämän todellisen henkilöllisyyden selvittämiseen. Newarkista löydetään haulikolla kuoliaaksi ammuttu eläkeläispoliisi housut nilkoissaan, ja FBI kiinnostuu tapauksista. Kun myös Matt Hunteria viestein vainonnut Charles Talley löytyy surmattuna, alkaa pahaenteisesti vaikuttaa siltä, että joku haluaa kiihkeästi entisen vankilakundin uudelleen telkien taakse…
Viaton on tiheätunnelmainen jännäri, jonka taidokkaasti kehitellyt sivujuonet hämäävät lukijaansa loppumetreille.
(takakansiteksti)
Aiheet ja teemat
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tapahtuma-aika
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Nimi
Ilmestymisaika
Sivumäärä
412
Kustantaja
Sarjamerkintä
Ensimmäinen julkaisu
kyllä