Paksu täti rokkaa tykimmin

Tyyppi

pakinakokoelmat
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Mikä luonnonlaki sanoo, että juuri sinä päivänä kun pitää mennä gynekologille tai hierojalle, päällä ovat kaikkein löysimmät, puhkikuluneet rievut, joiden kuminauha löysäsi vuonna 1982? Voiko vaahtobanaanisalaatilla tai mehujäätelöllä laihduttaa? Mitkä ovat varmimmat tätimerkit, punaiset varpaankynnet vai kirjakerhosta saatu rantakassi? Ilmaisalmanakka keittiön seinällä vai auringonotto rintaliiveissä? Mikä muu on tärkeää tätityötä kuin parvekevartiointi?

Millaista on elää sisäisen kakkuhirviön kanssa ja kuitenkin uskaltaa hypätä laskuvarjolla? Millaista on ruuvailla vaa’an lukemia mieleisekseen ja osallistua laihdutuskokouksiin? Voiko elämässä olla mitään sen pahempaa kuin olla täti ja paksu?

Ennen kaikkea, millaista valtavaa energiantuhlausta onkaan, että niin monet maailman naiset omistavat kaiken aikansa ja voimansa laihtuakseen 100 tai 200 grammaa sen sijaan että he kirjoittaisivat kirjan tai tekisivät vallankumouksen.

Neljänkympin rajapyykin jälkeen on aika laittaa järjestykseen kaikki muutkin vanhuudenhöperyydet. Joten ota vielä pala kakkua, sillä et ole lainkaan sitä mitä syöt.
(Sitruuna)

Kirjallisuudenlaji

Henkilöt, toimijat

Tarkka aika

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

Hillevi Wahlin pakinoita

Ilmestymisaika

Sivumäärä

210

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

181 [1]

Kustantaja

Kieli