Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Naamioleikki

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Cat Delaney on tv-näyttelijätär, sarjafilmin ihailtu, juhlittu tähti. Hänen henkensä pelastuu lääketieteellisen ihmeen ansiosta: hän saa uuden sydämen. Useille potilaille on siirretty sydän saman päivänä, ja niinpä Cat ei tiedä, keneltä hän on sydämensä saanut. Hän tietää vain, että hän ei halua jatkaa näyttävää uraansa, vaan hänen on muutettava elämänsä suuntaa.
Hän muuttaa Hollywoodista Texasiin ja ryhtyy vetämään tv-ohjelmaa, joka pyrkii auttamaan sairaita, orpoja lapsia. Näin hän asettaa rakkauden ja myötätunnon kuuluisuuden ja arvotuksen edelle. Siellä hän myös tapaa Alex Piercen, rikoskirjailijaksi ruvenneen entisen poliisin, joka kohtelee häntä naisena, ei tv-julkkiksena eikä sydänpotilaana. Kun vaara iskee, Alexiin hän voi turvata – vai voiko sittenkään?
Cat ei vielä aavista, että ihmiset hänen ympärillään ovat aivan muuta kuin miltä näyttävät ja että vaaran verkko on alkanut kiristyä hänen ympärilleen. Mutta kun hän saa kuulla kauheista ”onnettomuuksista”, joihin muuta sydänpotilaat ovat joutuneet, hän käsittää että tuntematon tappaja vaanii hänen jokaista askeltaan.
Naamioleikin ensimmäiseltä sivulta viimeiselle loimuavat vahvat tunteet ja kihisee sietämätön jännitys. Sandra Brown on tehnyt tämän päivän kuumista aiheista romaanin, jota ei taatusti malta laskea käsistään.
(takakansiteksti)

Henkilöt, toimijat

Päähenkilöt

Tapahtumapaikat

Konkreettiset tapahtumapaikat

Asiasanayhdistelmät

Alkukieli

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

465

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

359

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä