Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Pelkäätkö pimeää?

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Suuren luokan kansainvälinen trilleri! Huippumalli ja kuvataiteilija pakenevat henkensä edestä...

Pariisissa työnnetään tutkija Mark Harris alas Eiffel-tornin huipulta. New Yorkissa löydetään tiedemies Richard Stevens rantaveteen hukkuneena. Denverissä joutuu pienkonetta ohjaava fyysikko lento-onnettomuuteen.
Polisitutkimuksissa selviää, että kaikkia uhreja yhdisti toisiinsa työpaikka, ideahautomo nimeltä Kingsley International Group, jota johtaa piinkova liikemies Tanner Kingsley.
Leskeksi jäämisestään järkyttyneet Kelly Harris ja Diane Stevens tapaavat toisensa Kingsley Internationalin käytävillä. Ranskassa työskentelevä huippumalli ja newyorkilainen taidemaalari huomaavat pian jakavansa yhteisen kohtalon. Kumpikin heistä epäilee, että aviopuolison kuolemaan liittyy jotain hämärää. Epäilyt vahvistuvat entisestään, kun molemmat joutuvat murhayrityksen kohteeksi. Toisiaan karsastavat naiset liittoutuvat pakon edessä ja huomaavat pian, että heillä on vastassaan mahtava vihollinen.

Pelkäätkö pimeää? on yllätyskäänteiden labyrintti, jännäri, joka on pakko lukea kerralla loppuun. Ensiluokan trilleristinä Sheldon tekee mestaritason työtä kuvatessaan naisten pakomatkaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, eivätkä Diane ja Kelly voi luottaa mihinkään. Ja kaikkialla heitä tarkkaillaan.
(takakansiteksti)

Aiheet ja teemat

Henkilöt, toimijat

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

307

Kustantaja

Kääntäjä

Lisätietoja

Ilmestynyt myös Loisto-pokkarina.

Sarjamerkintä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

334

Kääntäjä