Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Naamiohuvit

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
kuvaus
Pitäähän suurkaupungissa olla oma ooppera! Ankh-Morporkin oopperatalo on kuitenkin ikivanha ja rapistunut, ja lisäksi sen sokkeloissa lymyää kummitus, joka tuntuu olevan murhanhimoista laatua. Oopperassa onkin tapahtunut arvoituksellisia kuolemantapauksia, jotka on pantu kummituksen tiliin.

Vähemmästäkin voi viaton sopraano joutua kauhun valtaan, ja juuri niin on käynyt ensi-iltaan valmistautuvalle nuorelle Perditalle. Oopperan kummituksen ohella häntä huolestuttavat noidat, jotka panevat hanttiin neidon laulajattaren uralle. Nanny Auvomieli ja Muori Säävirkku näet suunnittelevat Perditasta noitaa, työnsä jatkajaa, eivätkä piittaa vaihtoehtoisista urahaaveista.

Edessä on ilta oopperassa: musiikillisia elämyksiä, juhlayleisö joukossaan kaksi teräväkärkiseen hattuun pukeutunutta tiukkaa daamia, kauhistunut kummitus ja kissa, joka saattaa olla yhden jos toisenkin arvoituksen avain....
Kirjallisuudenlaji
Henkilöt, toimijat
Tapahtumapaikat
Konkreettiset tapahtumapaikat
Asiasana tai oma avainsana
Alkukieli
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Sarjamerkintä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
310
Kustantaja
Kääntäjä