Mitä lukisin seuraavaksi? Kirjastojen Kirjasampo.fi auttaa sinua löytämään kiinnostavat kirjailijat, kirjat ja lukukokemukset.
Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuuntele vain muistojasi

Tyyppi
romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.
kuvaus
Vuoden kaunein rakkaustarina! Koskettava kertomus syvistä tunteista, valinnan vaikeudesta ja ikuisen rakkauden ihmeestä.

Lehtiartikkeli upeasti entisöidystä pikkukaupunkilaistalosta saa Allison Nelsonin pois tolaltaan. Muistot nuoruuden kesäkaupungista ja ensirakkaudesta alkavat piinata Allieta, joka valmistelee seurapiirihäitään. Mikään ei kuitenkaan voi pidätellä Allieta matkustamasta kaupunkiin, josta hän löytää lehdessä esitellyn talon – ja Noahin.
Neljätoista pitkää vuotta on kulunut kesästä, jolloin Allie ja Noah olivat erottamattomat. Rankat työ- ja sotavuodet eivät ole vieneet Noahin herkkyyttä, ja Allie tunnistaa hänessä edelleen hengenheimolaisen. On tehtävä raskas valinta. Runoutta ja luontoa rakastava Noah vetää Allieta vastustamattomasti puoleensa, mutta voiko hän pettää sulhasensa, hurmaavan, turvallisuutta tarjoavan Lonin?
Lähes viisikymmentä vuotta myöhemmin vanhus lukee muistikirjaansa vaimolleen. Sen sivuille hän on tallettanut tuon ikimuistoisen syyspäivän vuonna 1946 ja paljon muuta. Mutta rakkaustarina jatkuu edelleen. Se saa muotoja, joiden edessä lääkäritkin mykistyvät.
(takakansiteksti)
Kirjallisuudenlaji
Aiheet ja teemat
Päähenkilöt
Konkreettiset tapahtumapaikat
Tapahtuma-aika
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.
julkaisut
Ensimmäinen julkaisu
kyllä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
182
Kustantaja
Kääntäjä
Lisätietoja
Walt Whitmanin säkeet suom. Arvo Turtiainen
Ilmestymisaika
Sivumäärä
219
Kustantaja
Kääntäjä
Ilmestymisaika
Sivumäärä
214
Kustantaja
Kääntäjä
Sarjamerkintä