Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Vaiennut veljeskunta

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.
Kansikuva
Kansikuva
Eri kansikuvat esitetään isoina, kun osoitat tai klikkaat pikkukuvaa.

kuvaus

Vaiennut veljeskunta yhdistää viihteellisesti menneiden aikojen kristillistä mystiikkaa nykyajan tapahtumiin. Romaanin keskipisteenä on Torinon käärinliina, tunnettu pyhäinjäännös, johon on painautunut ristiinnaulitun miehen kuva.

Tulipalo Torinon tuomiokirkossa ja tulipalossa kuollut mies laukaisevat liikkeelle jännittävän rikostutkimuksen, jota johtaa keskusrikospoliisin taideyksikön päällikkö, etsivä Marco Valoni. Yhdessä tarkkanäköisen historioitsijan Sofia Gallonin ja uteliaan toimittajan kanssa hän selvittää arvoitusta, joka juontaa juurensa temppeliherroihin asti. Tutkijat huomaavat, että Torinon katedraalin tapahtumat liittyvät pyhään käärinliinaan ja sen eri vaiheisiin aina Jeesuksen ajoista muinaiseen Bysantin valtakuntaan.

Historia ja mielikuvitus lähtökohtinaan Julia Navarro on luonut henkeäsalpaavan romaanin, joka kuljettaa lukijan menneisyyden ja nykyhetken välillä ja paljastaa niiden väliset yllättävät yhteydet. Romaania on myyty jo yli 450 000 kappaletta kymmenessä maassa.
(Bazar)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

479

Kustantaja

Kieli

Ilmestymisaika

Sivumäärä

506

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä