Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Lasaruslapsi

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Jännittävä perhedraama toivosta, syyllisyydestä ja pelastuksesta

Englantilaiset Alison ja Jack Heywood kokevat kaikkien vanhempien karmeimman painajaisen. Heidän seitsemänvuotias tyttärensä Frankie loukkaantuu koulumatkalla liikenneonnettomuudessa ja vajoaa koomaan. Onnettomuuden ainoa todistaja on Frankien kymmenvuotias isoveli Ben.
Ben syyttää kauheasta tapahtumasta itseään ja vetäytyy kuoreen, jota kukaan ei osaa läpäistä. Asumuserossa elävät vanhemmat yrittävät epätoivoisesti pitää perheen koossa ja samalla pelastaa lapsensa.
Kun toivo alkaa olla jo mennyttä, Heywoodit kuulevat vallankumouksellisesta amerikkalaisesta klinikasta, joka on erikoistunut herättämään koomaan vaipuneita lapsia. Heywoodit päättävät ottaa riskin ja kokeilla hoitomuotoa. He lähettävät Benin vaaralliselle retkelle, hakemaan sisartaan tajuttomuuden syövereistä.

Koskettava ja hurja tarina kertoo uskomattomista inhimillisistä ponnistuksista. Samalla se esittää mullistavan näkemyksen ihmisen tietoisuuden eri tasoista, unohtumattomasta matkasta alitajuntaa. Lasaruslapsi on keskustelua herättävä romaani elämästä, kuolemasta – ja ihmeistä.
(takakansiteksti)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

316

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

367

Kieli