Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Muistojen huvila

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Turkoosinsinisen Joonianmeren rannalla, smaragdinvihreiden sypressien peittämällä jyrkällä Korfun kalliolla kohoaa ikivanha venetsialaiseen tyyliin rakennettu huvila. Sen halkeilleet rappaukset ja haalistuneet tapetit kertovat talon komeasta ja vaiherikkaasta menneisyydestä.

Kuusivuotiaana orvoksi jääneelle Victorialle isoäiti-Evanthin huvila merkitsee turvapaikkaa ja taianomaista vapaudentunnetta. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin miehensä Richardin kuoltua hämärissä oloissa Victoria palaa pienen poikansa kanssa Venetsialaiseen taloon. Vain rakastamassaan ympäristössä hän kokee voivansa kohdata avioliittonsa haamut.

Sitten valokuvaaja Patrick Hammond saapuu saarelle tarkoituksenaan ikuistaa huvila kirjaksi. Vaikeuksista huolimatta orastava rakkaus alkaa kehittyä Victorian ja Patrickin välille. Evanthille Patrickissa on jotain hämmentävän tuttua. Hänenkin on tehtävä tiliä menneisyytensä kanssa…

Muistojen huvila on ihana rakkaustarina ja komea historiallinen draama, jossa päähenkilöiden mutkikkaat vaiheet kuljettavat lukijaa Euroopan laidalta toiselle repivän maailmansodan myrskyistä nykypäivään.

Henkilöt, toimijat

Tapahtumapaikat

Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ilmestymisaika

Sivumäärä

688

Kustantaja

Kieli

Kääntäjä

Ensimmäinen julkaisu

kyllä