Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Puheenjohtaja

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Puheenjohtaja

”Voitot yksityisiä, tappiot yhteisiä. Saksalaiset ja ranskalaiset pankit pelastetaan suomalaistenkin veronmaksajien rahoilla. Euroopan unionin politiikka suojelee sijoittajia, ei tavallisia kansalaisia.”
Nämä ovat olleet ajankohtaisia väitteitä Euroopassa usean vuoden ajan. Ikävä kyllä, jo pitkään harjoitetussa rosvoparonikapitalismissa ne ovat totta. Pankkiirien diktatuuri on syrjäyttänyt kansanvallan.
Miten tämä tuhoisa veljesvalta toimii? Tämä kirja koettaa antaa siihen ainakin yhdenlaisen vastauksen – vastauksen, joka pohjaa kirjoittajan kokemuksiin ja havaintoihin tästä historian valossa aina ajankohtaisesta aiheesta.

Kuoleman puolustuspuhe

Kun kuolen, enkö kuolekaan? Siinäpä kysymys. Kuoliko vain ruumiini, ei sieluni, joka päinvastoin siirtyi ikuiseen elämään? Onko uskonnollinen usko, tuonpuoleisuus ja toive ikuisesta elämästä, osoitus ihmisen pohjattomasta kuolemanpelosta? Olisiko uskontoja ollenkaan, jos ihminen uskaltaisi kuolla? Ovatko uskonnot vain epätoivoinen yritys vapauttaa ihminen luonnonlakien kahleista, tehdä hänestä kuolematon vastoin kaikkea sitä, mitä luonnosta on empiirisesti koettavissa ja havaittavissa?
(Bookhouse)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

125

Kustantaja

Kieli