Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kivisydän

Tyyppi

romaanit
Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kivisydän on kirja, joka vie lukijansa intensiiviselle matkalle heti alusta alkaen. Tapahtumat saavat alkunsa Etelä-Amerikassa, jossa päähenkilö, Alexander, syntyy. Lapsuuden ilmapiiriin liittyy suurta traagisuutta perheväkivallan myötä. Alexanderin lapsuudessa saamat tunne-elämän haavat vievät hänet hakemaan lohtua tuhoisin keinoin. Hänestä on kehittymässä kontrolloimaton seksiaddikti. Sisäinen tuli vie häntä vastoin hänen omaa tahtoaan ja seurauksilla on kallis hinta. Maasta toiseen muuttaminen ei tuo ratkaisua ongelmiin. Välillä Alexander mietti, kenen järjestäminä outoja tilanteita tulee hänen eteensä, vaikuttaako joku voodoo-taikojen kautta hänen elämäänsä.
Muutto Eurooppaan tuo käänteen. Alexanderin elämä saa uusia ulottuvuuksia, kun hän mutkien kautta päätyy Kanarian saarille ja Suomeen. Kun hän tapaa suomalaisen Miriamin Teneriffalla, alkaa tapahtua uudenlaisia asioita, ihmeitäkin. Kaikki ei olekaan menetetty. Miriamin kanssa Alexanderille avautuu maailma, jota hän ei tiennyt olevan olemassakaan.
Kirja menee asioihin ja niiden ytimiin sellaisella tavalla, että lukija tuntee olevansa mukana matkassa. Asioita katsotaan tavallisesta poikkeavasta perspektiivistä ja se herättää mielenkiinnon entisestään. Voiko näin tapahtua? Voiko tarina olla totta?
Kirja sivuaa monia ajankohtaisia teemoja, kuten perheväkivaltaa, riippuvuutta, insestiä, hengellisyyttä ja okkultismia. Se herättää myös kysymyksiä siitä, onko erilaisten ilmiöiden välillä eroa eri kulttuureissa vai katsommeko vain asioita eri silmin.
Kivisydän perustuu osittain tositapahtumiin.
(BoD)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Alanimeke

matkalla kohti vapautta

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

197

Kieli