Teoksen nimi. Mikäli teos on julkaistu useammalla nimellä, näytetään ensimmäisen julkaisun nimi.

Kuoleman kinkerit

Tyyppi

romaanit

Tekijä

Tekijän nimeä klikkaamalla löydät teoslistauksen ohella lisätietoa kirjailijasta.

kuvaus

Kun CIA:n johtaja Paul Stratford pyysi Pentagonin erikoisjoukkojen komentajaa, eversti Ron McKinleytä johtamaan hyökkäystä huumeparoni Ngian Khain omistamaan pedofiilihotelliin, hän käynnisti ennalta arvaamattoman tapahtumasarjan, jolla oli seurauksia ympäri maailmaa. Yhteiskuntiensa tukipilareihin kuuluvia miehiä alkoi kuolla väkivaltaisesti ja vähä vähältä huomio kääntyi eversti McKinleyhin. Miksi arvostettu ja luotettavana pidetty eliittisotilas oli kääntynyt omiaan vastaan?

Eversti Ron McKinley oli huippuluokan sotilas millä tahansa mittapuulla tarkasteltuna, mutta CIA:n johtajan, Paul Stratfordin mielestä hän oli luonteeltaan ”käsittämättömän hankala” ihminen, ”yksi helvetin jääräpää, jonka aina piti tehdä oikein”.
”Joskus väärin on oikein ja oikein on väärin”, Stratford filosofoi tietämättä itsekään, mitä hän tarkkaan ottaen ajatuksellaan tarkoitti. Se vain kuulosti hyvältä ja sopi hänen työhönsä, missä lain ja moraalin rajoja usein venytettiin enemmän kuin reippaasti.

Kuoleman kinkerit on romaani pedofiilien, huume- ja asekauppiaiden, vakoilijoiden ja sotilaiden maailmasta, missä äkillinen kuolema voi kohdata kenet tahansa. Kirja tarkastelee sanojen ja tekojen ristiriitaa maailmassa, jossa valta, raha ja väkivalta menevät eettisten arvojen edelle. Tässä maailmassa lapsetkin ovat rikkaille ja vaikutusvaltaisille ihmisille vain esineitä, jotka käytön jälkeen heitetään menemään kuin jätteet. Maailma on rujo ja armoton eikä siinä ole tilaa unelmille tai illuusioille.
(Nordbooks)
Julkaisuissa alkukielinen julkaisu, 1. suomenkielinen julkaisu, eri käännökset ja mahdolliset muut käännökset.

julkaisut

Ensimmäinen julkaisu

kyllä

Ilmestymisaika

Sivumäärä

277

Kustantaja